Kiełbasa po świniobiciu

Lokalizacja: Włoszakowice, wielkopolskie
15,00 zł
opcje przesyłki    
Kurier Zamówienie powyżej 200 zł - dostawa gratis! 0,00 zł
Odbiór osobisty 1 dzień roboczy 0,00 zł
Kurier Od poniedziałku do środy do godz. 14 25,00 zł
liczba sztuk
z 99 sztuk

Kiełbasa po świniobiciu w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera mięso wieprzowe średnio rozdrobnione z widoczną galaretą. Masa przyjmuje kształt słoika stanowiącego opakowanie wyrobu. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i soczysta. Kosztując tradycyjną kiełbasę po świniobiciu przywołujemy nutę smaków dzieciństwa. Kiełbasę po świniobiciu wyróżnia bardzo ważna cecha, niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców. Produkt ten idealnie nadaje się do pokrojenia i obłożenia nim kanapki, do spożycia na zimno.

Składniki: 

Mięso wieprzowe 85%,  Woda, Żelatyna, Peklosól,  Glukoza,  Białko wieprzowe,  Ekstrakty przypraw, Cukier,  Przyprawy,  Aromat,   Bulion warzywny. 

Waga: 230g 

Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji

Opakowanie zbiorcze: 10 szt w zgrzewce

Warunki przechowywania: przechowywać w temp. 4 - 8 stopnie Celcjusza



 


 

Inne produkty sprzedającego

Dostawa i płatność

Dostawa - kurier                                                                                

Koszty wysyłki - przedpłata na konto 25 zł. 

DARMOWA WYSYŁKA OD ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ!!!

Zamówienie przy sztukach pojedyńczych - ceny wg cennika. 

Zamówienie zbiorcze - upust 5% 

Realizacja zamówienia

Wysyłki realizujemy od poniedziałku do środy

Wysyłki za granicę nie są realizowane. 

Poniżej przedstawiamy harmonogram realizacji zamówień.

Składanie zamówień  od poniedziałku do środy do godziny 14.  

Realizacja zamówienia do 2 dni roboczych. 

Zamówienia weekendowe wysyłane są w poniedziałek. 

W miesiącach od czerwca do końca sierpnia wysyłek nie realizujemy ze względu na rodzaj produktu. 





Gwarancja

Termin przydatności zawsze widoczny na opakowaniu oraz w opisie produktu.

Wyroby mięsne i kiełbasiane w słoiku mają termin spożycia do 6 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 7 dni, przechowywanie w lodówce.

Wyroby typu pasztet, smalec w słoiku mają termin spożycia do 3 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 4-5 dni, przechowywanie w lodówce. 

Reklamacja

W razie wystąpienia jakichkolwiek niezgodności, reklamacje prosimy składać na adres email: smaktradycji-marta@wp.pl