Wątrobianka po świniobiciu

Lokalizacja: Włoszakowice, wielkopolskie
10,00 zł
opcje przesyłki    
Kurier Zamówienie powyżej 200 zł - dostawa gratis! 0,00 zł
Odbiór osobisty 1 dzień roboczy 0,00 zł
Kurier Od poniedziałku do środy do godz. 14 25,00 zł
liczba sztuk
z 99 sztuk

Wątrobianka po świniobiciu w słoiki jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera tłuszcz i wątrobę wieprzową, przez co uzyskuje charakterystyczny smak wątrobianki jaką pamiętamy z dzieciństwa. Wątrobianka jest przyprawiana naturalnymi przyprawami co jest wyczuwalne w smaku.. Konsystencja wątrobianki jest miękka, kremista przez co łatwo rozsmarowywuje się na kanapkach. Produkt jest bardzo smaczny, cechuje go niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców.

Składniki: Mięso wieprzowe 27%, Woda, Tłuszcz wieprzowy 16%, Wątroba wieprzowa 11%,  Kasza manna Gluten,  Skórki wieprzowe,  Peklosól, Mąka sojowa, Skrobia kukurydziana, Cukier, Przyprawy, Ekstrakty przypraw, Bulion warzywny, Aromat 

Waga: 230g

Okres trwałości: 90 dni

Opakowanie zbiorcze: 10 szt w zgrzewce

Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza

Wątrobiankę po świniobiciu należy skonsumować do 4 dni po otwarciu, przechowywać w lodówce.  

Inne produkty sprzedającego

Dostawa i płatność

Dostawa - kurier                                                                                

Koszty wysyłki - przedpłata na konto 25 zł. 

DARMOWA WYSYŁKA OD ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ!!!

Zamówienie przy sztukach pojedyńczych - ceny wg cennika. 

Zamówienie zbiorcze - upust 5% 

Realizacja zamówienia

Wysyłki realizujemy od poniedziałku do środy

Wysyłki za granicę nie są realizowane. 

Poniżej przedstawiamy harmonogram realizacji zamówień.

Składanie zamówień  od poniedziałku do środy do godziny 14.  

Realizacja zamówienia do 2 dni roboczych. 

Zamówienia weekendowe wysyłane są w poniedziałek. 


Gwarancja

Termin przydatności zawsze widoczny na opakowaniu oraz w opisie produktu.

Wyroby mięsne i kiełbasiane w słoiku mają termin spożycia do 6 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 7 dni, przechowywanie w lodówce.

Wyroby typu pasztet, smalec w słoiku mają termin spożycia do 3 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 4-5 dni, przechowywanie w lodówce. 

Reklamacja

W razie wystąpienia jakichkolwiek niezgodności, reklamacje prosimy składać na adres email: smaktradycji-marta@wp.pl