Mięsiwo staropolskie

Lokalizacja: Włoszakowice, wielkopolskie
15,00 zł
opcje przesyłki    
Kurier Zamówienie powyżej 200 zł - dostawa gratis! 0,00 zł
Odbiór osobisty 1 dzień roboczy 0,00 zł
Kurier Od poniedziałku do środy do godz. 14 25,00 zł
liczba sztuk
z 96 sztuk

Mięsiwo staropolskie  w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera mięso wieprzowe, które jest zasmażane w sosie własnym, przyprawione naturalnymi przyparawami. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i soczysta, z widocznym tłuszczykiem, który wytwarza się w procesie smażenia , dzięki czemu mięsiwo lepiej  rozsmarowywuje się na kanapce. Kosztując mięsiwo staropolskie  przywołujemy nutę smaków dzieciństwa. Cechą charakterystyczną tego produktu jest niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców. Produkt ten idealnie nadaje się do obłożenia nim kanapki, do spożycia na zimno. Chleb posmarowany mięsiwem smakuje wyśmienicie!


Skład: 100g wyrobu zostało wyprodukowane ze 105g mięsa, mięso wieprzowe, woda, sól, pieprz czarny, majeranek, cebula płatki, granulat, czosnek

Waga: 230g

Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji

Opakowanie zbiorcze: 8 sztuk w zgrzewce

Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza



Inne produkty sprzedającego

Dostawa i płatność

Dostawa - kurier                                                                                

Koszty wysyłki - przedpłata na konto 25 zł. 

DARMOWA WYSYŁKA OD ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ!!!

Zamówienie przy sztukach pojedyńczych - ceny wg cennika. 

Zamówienie zbiorcze - upust 5% 

Realizacja zamówienia

Wysyłki realizujemy od poniedziałku do środy

Wysyłki za granicę nie są realizowane. 

Poniżej przedstawiamy harmonogram realizacji zamówień.

Składanie zamówień  od poniedziałku do środy do godziny 14.  

Realizacja zamówienia do 2 dni roboczych. 

Zamówienia weekendowe wysyłane są w poniedziałek. 

W miesiącach od czerwca do końca sierpnia wysyłek nie realizujemy ze względu na rodzaj produktu. 

Gwarancja

Termin przydatności zawsze widoczny na opakowaniu oraz w opisie produktu.

Wyroby mięsne i kiełbasiane w słoiku mają termin spożycia do 6 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 7 dni, przechowywanie w lodówce.

Wyroby typu pasztet, smalec w słoiku mają termin spożycia do 3 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 4-5 dni, przechowywanie w lodówce. 

Reklamacja

W razie wystąpienia jakichkolwiek niezgodności, reklamacje prosimy składać na adres email: smaktradycji-marta@wp.pl