Smarowidło wielkopolskie

Lokalizacja: Włoszakowice, wielkopolskie
7,00 zł
opcje przesyłki    
Kurier Zamówienie powyżej 200 zł - dostawa gratis! 0,00 zł
Odbiór osobisty 1 dzień roboczy 0,00 zł
Kurier Od poniedziałku do środy do godz. 14 25,00 zł
liczba sztuk
z 99 sztuk

Smarowidło wielkopolskie w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera tłuszcz wieprzowy z dodatkami warzyw, przypraw, które są zasmażane z tym tłuszczem. Konsystencja gotowego produktu jest mazista i soczysta, z widocznym tłuszczykiem, dzięki czemu smarowidło jak sama nazwa wskazuje nadaje się doskonale do posmarowania na kanapkę. Barwa produktu pomarańczowa, ze względu na zawartość papryki w składzie. Obecność papryki czerwonej słodkiej i innych przypraw, daje rewelacyjne efekty smakowe, te warzywa się uzupełniają.Produkt do rozsmarowania na kanapkę, do spożycia na zimno. 

Składniki: papryka czerwona, tłuszcz wieprzowy, cebula, czosnek, sól, pieprz 

Waga: 100g

Okres trwałości: 90 dni od daty produkcji

Opakowanie zbiorcze: 15 sztuk w zgrzewce

Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza


Inne produkty sprzedającego

Dostawa i płatność

Dostawa - kurier                                                                                

Koszty wysyłki - przedpłata na konto 25 zł. 

DARMOWA WYSYŁKA OD ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ!!!

Zamówienie przy sztukach pojedyńczych - ceny wg cennika. 

Zamówienie zbiorcze - upust 5% 

Realizacja zamówienia

Wysyłki realizujemy od poniedziałku do środy

Wysyłki za granicę nie są realizowane. 

Poniżej przedstawiamy harmonogram realizacji zamówień.

Składanie zamówień  od poniedziałku do środy do godziny 14.  

Realizacja zamówienia do 2 dni roboczych. 

Zamówienia weekendowe wysyłane są w poniedziałek. 

W miesiącach od czerwca do końca sierpnia wysyłek nie realizujemy ze względu na rodzaj produktu. 

Gwarancja

Termin przydatności zawsze widoczny na opakowaniu oraz w opisie produktu.

Wyroby mięsne i kiełbasiane w słoiku mają termin spożycia do 6 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 7 dni, przechowywanie w lodówce.

Wyroby typu pasztet, smalec w słoiku mają termin spożycia do 3 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 4-5 dni, przechowywanie w lodówce. 

Reklamacja

W razie wystąpienia jakichkolwiek niezgodności, reklamacje prosimy składać na adres email: smaktradycji-marta@wp.pl