Gęsina pieczona

Lokalizacja: Włoszakowice, wielkopolskie
20,00 zł
opcje przesyłki    
Kurier Zamówienie powyżej 200 zł - dostawa gratis! 0,00 zł
Odbiór osobisty 1 dzień roboczy 0,00 zł
Kurier Od poniedziałku do środy do godz. 14 25,00 zł
liczba sztuk
z 90 sztuk

Gęsina pieczona jest to wyrób pasteryzowany, produkowany metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury i naturalne przyprawy. Udko i filet z gęsi jest trybowane, pieczone na patelni, włożone do słoika i pasteryzowane. Gęsina pieczona na terenie Wielkopolski to produkt delikatesowy, wytwarzany z dobrej jakości surowca i naturalnych przypraw. W 2018r. gęsina pieczona otrzymała pierwszą nagrodę na Kujawsko-Pomorskim Festiwalu Gęsiny w Przysieku koło Torunia, również w Baszkowicach otrzymała wyróżnienie za najlepszy produkt spożywczy na targach. Wyróżnia ją bardzo ważna cecha, czyli powtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców.

Składniki: Mięso z gęsi pieczone, woda, żelatyna, przyprawy, sól. 

Waga: 200g

Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji

Opakowanie zbiorcze: 8 sztuk w zgrzewce

Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza





Inne produkty sprzedającego

Dostawa i płatność

Dostawa - kurier                                                                                

Koszty wysyłki - przedpłata na konto 25 zł. 

DARMOWA WYSYŁKA OD ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ!!!

Zamówienie przy sztukach pojedyńczych - ceny wg cennika. 

Zamówienie zbiorcze - upust 5% 

Realizacja zamówienia

Wysyłki realizujemy od poniedziałku do środy

Wysyłki za granicę nie są realizowane. 

Poniżej przedstawiamy harmonogram realizacji zamówień.

Składanie zamówień  od poniedziałku do środy do godziny 14.  

Realizacja zamówienia do 2 dni roboczych. 

Zamówienia weekendowe wysyłane są w poniedziałek. 

W miesiącach od czerwca do końca sierpnia wysyłek nie realizujemy ze względu na rodzaj produktu. 

Gwarancja

Termin przydatności zawsze widoczny na opakowaniu oraz w opisie produktu.

Wyroby mięsne i kiełbasiane w słoiku mają termin spożycia do 6 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 7 dni, przechowywanie w lodówce.

Wyroby typu pasztet, smalec w słoiku mają termin spożycia do 3 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 4-5 dni, przechowywanie w lodówce. 

Reklamacja

W razie wystąpienia jakichkolwiek niezgodności, reklamacje prosimy składać na adres email: smaktradycji-marta@wp.pl