Golonka pieczona w słoiku jest
wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne
receptury. W swoim składzie zawiera trybowaną golonkę przednią ze skórą
otoczone galaretą. Golonka ma smak i zapach charakterystyczny dla gotowanego
mięsa wieprzowego, wyczuwalny zapach przypraw. Konsystencja gotowego produktu
jest krucha i bardzo apetyczna. Produkt
ten należy spożywać na zimno do obłożenia na kanpkę, można również kosztować
golonkę na ciepło i stanowi to szybki do zrobienia np. obiad czy pyszna
kolację.
Składniki: Mięso wieprzowe z golonki 60%, woda, żelatyna wieprzowa, sól, przyprawy.
Waga: 230g
Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji
Opakowanie zbiorcze: 8 sztuk w zgrzewce
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza