Gulasz angielski w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera kawałki mięsa wieprzowego w otoczeniui galarety. Masa przyjmuje kształt słoika, stanowiącego opakowanie wyrobu. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i soczysta. Smak delikatny, aczkolwiek wyrazisty, także przez obecność galarety. Gulasz angielski wyróżnia bardzo ważna cecha, niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców. Gulasz należy pokroić i obłożyć nim kanapkę, do spożycia na zimno.
Składniki: Mięso wieprzowe 77%, Woda, Żelatyna, Peklosól, Glukoza, Białko wieprzowe, Ekstrakty przypraw, Cukier, Aromat, Przyprawy, Bulion warzywny
Waga: 230g
Okres trwałości: 180 dni
Opakowanie zbiorcze: 10 szt w zgrzewce
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza