Kaszanka po świniobiciu

Lokalizacja: Włoszakowice, wielkopolskie
12,00 zł
opcje przesyłki    
Kurier Zamówienie powyżej 200 zł - dostawa gratis! 0,00 zł
Odbiór osobisty 1 dzień roboczy 0,00 zł
Kurier Od poniedziałku do środy do godz. 14 25,00 zł
liczba sztuk
z 100 sztuk

Kaszanka po świniobiciu w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera podroby wieprzowe i kaszę jęczmienną. Konsystencja przyjmuje kształt słoika, stanowiącego opakowanie wyrobu. Gotowy  produkt do posmarowania na kanapkę. Kaszanka ma barwę brązową. Jest dobrze przyprawiona, wyczuwalny smak podrobów oraz majeranku. Produkt należy spożywac na zimno. To kolejna nasza propozycja, która świetnie smakuje również na gorąco, doskonale nadaje się do obiadu.

Składniki: Kasza jęczmienna 56%, mięso wieprzowe 18%, wątroba wieprzowa 9%, skórki wieprzowe 3%, hemoglobina, sól, przyprawy, aromat. 

Waga: 230g

Okres trwałości: 90 dni od daty produkcji

Opakowanie zbiorcze: 8 sztuk w zgrzewce

Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza

Inne produkty sprzedającego

Dostawa i płatność

Dostawa - kurier                                                                                

Koszty wysyłki - przedpłata na konto 25 zł. 

DARMOWA WYSYŁKA OD ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ!!!

Zamówienie przy sztukach pojedyńczych - ceny wg cennika. 

Zamówienie zbiorcze - upust 5% 

Realizacja zamówienia

Wysyłki realizujemy od poniedziałku do środy

Wysyłki za granicę nie są realizowane. 

Poniżej przedstawiamy harmonogram realizacji zamówień.

Składanie zamówień  od poniedziałku do środy do godziny 14.  

Realizacja zamówienia do 2 dni roboczych. 

Zamówienia weekendowe wysyłane są w poniedziałek. 

W miesiącach od czerwca do końca sierpnia wysyłek nie realizujemy ze względu na rodzaj produktu. 

Gwarancja

Termin przydatności zawsze widoczny na opakowaniu oraz w opisie produktu.

Wyroby mięsne i kiełbasiane w słoiku mają termin spożycia do 6 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 7 dni, przechowywanie w lodówce.

Wyroby typu pasztet, smalec w słoiku mają termin spożycia do 3 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 4-5 dni, przechowywanie w lodówce. 

Reklamacja

W razie wystąpienia jakichkolwiek niezgodności, reklamacje prosimy składać na adres email: smaktradycji-marta@wp.pl