Kaszanka po świniobiciu w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera podroby wieprzowe i kaszę jęczmienną. Konsystencja przyjmuje kształt słoika, stanowiącego opakowanie wyrobu. Gotowy produkt do posmarowania na kanapkę. Kaszanka ma barwę brązową. Jest dobrze przyprawiona, wyczuwalny smak podrobów oraz majeranku. Produkt należy spożywac na zimno. To kolejna nasza propozycja, która świetnie smakuje również na gorąco, doskonale nadaje się do obiadu.
Składniki: Kasza jęczmienna 56%, mięso wieprzowe 18%, wątroba wieprzowa 9%, skórki wieprzowe 3%, hemoglobina, sól, przyprawy, aromat.
Waga: 230g
Okres trwałości: 90 dni od daty produkcji
Opakowanie zbiorcze: 8 sztuk w zgrzewce
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza