Kiełbasa Biała

Lokalizacja: Włoszakowice, wielkopolskie
15,00 zł
opcje przesyłki    
Kurier Zamówienie powyżej 200 zł - dostawa gratis! 0,00 zł
Odbiór osobisty 1 dzień roboczy 0,00 zł
Kurier Od poniedziałku do środy do godz. 14 25,00 zł
liczba sztuk
z 99 sztuk

Kiełbasa biała w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera mięso wieprzowe średnio rozdrobnione z widoczną galaretą. Masa przyjmuje kształt słoika, stanowiącego opakowanie wyrobu. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i soczysta.Kosztując kiełbasę białą przywołujemy smaki z domu rodzinnego. Kiełbasę białą wyróżnia bardzo ważna cecha, niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców. Produkt ten idealnie nadaje się do pokrojenia i obłożenia nim kanapki, do spożycia na zimno.

Składniki: Mięso wieprzowe 76%, Woda, Żelatyna, Peklosól, Sól, Skrobia  ziemniaczana, Przyprawy, Glukoza, Białko wieprzowe, Cukier, , Ekstrakty przypraw     

Waga: 230g
Okres trwałości: 180 dni
Opakowanie zbiorcze: 10 szt w zgrzewce

Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4  - +8 stopni Celcjusza

                                          


Inne produkty sprzedającego

Dostawa i płatność

Dostawa - kurier                                                                                

Koszty wysyłki - przedpłata na konto 25 zł. 

DARMOWA WYSYŁKA OD ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ!!!

Zamówienie przy sztukach pojedyńczych - ceny wg cennika. 

Zamówienie zbiorcze - upust 5% 

Realizacja zamówienia

Wysyłki realizujemy od poniedziałku do środy

Wysyłki za granicę nie są realizowane. 

Poniżej przedstawiamy harmonogram realizacji zamówień.

Składanie zamówień  od poniedziałku do środy do godziny 14.  

Realizacja zamówienia do 2 dni roboczych. 

Zamówienia weekendowe wysyłane są w poniedziałek. 

Gwarancja

Termin przydatności zawsze widoczny na opakowaniu oraz w opisie produktu.

Wyroby mięsne i kiełbasiane w słoiku mają termin spożycia do 6 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 7 dni, przechowywanie w lodówce.

Wyroby typu pasztet, smalec w słoiku mają termin spożycia do 3 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 4-5 dni, przechowywanie w lodówce. 

Reklamacja

W razie wystąpienia jakichkolwiek niezgodności, reklamacje prosimy składać na adres email: smaktradycji-marta@wp.pl