Mielonka po świniobiciu

Lokalizacja: Włoszakowice, wielkopolskie
10,00 zł
opcje przesyłki    
Kurier Zamówienie powyżej 200 zł - dostawa gratis! 0,00 zł
Odbiór osobisty 1 dzień roboczy 0,00 zł
Kurier Od poniedziałku do środy do godz. 14 25,00 zł
liczba sztuk
z 98 sztuk

Mielonka po świniobiciu w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera zmielone mięso wieprzowe  z widocznymi kawałkami tłuszczu i galarety. Barwa gotowego wyrobu ma kolor delikatnie różowy, konsystencja produktu jest krucha i soczysta. Smak charakterystyczny do tradycyjnej mielonki. Mielonka idealnie nadaje się na kanpki, do spożycia na zimno.

Składniki: Mięso wieprzowe 74%, woda, tłuszcz wiperzowy, skrobia ziemniaczana, żelatyna wieprzowa, peklosól, glukoza, białko wieprzowe, białko mleka Mleko, ekstrakty przypraw, aromat SOJA PSZENICA.

Waga: 200g

Okres trwałości: 180 dni

Opakowanie zbiorcze: 8 szt w zgrzewce

Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza






 

Inne produkty sprzedającego

Dostawa i płatność

Dostawa - kurier                                                                                

Koszty wysyłki - przedpłata na konto 25 zł. 

DARMOWA WYSYŁKA OD ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ!!!

Zamówienie przy sztukach pojedyńczych - ceny wg cennika. 

Zamówienie zbiorcze - upust 5% 

Realizacja zamówienia

Wysyłki realizujemy od poniedziałku do środy

Wysyłki za granicę nie są realizowane. 

Poniżej przedstawiamy harmonogram realizacji zamówień.

Składanie zamówień  od poniedziałku do środy do godziny 14.  

Realizacja zamówienia do 2 dni roboczych. 

Zamówienia weekendowe wysyłane są w poniedziałek. 

W miesiącach od czerwca do końca sierpnia wysyłek nie realizujemy ze względu na rodzaj produktu. 


Gwarancja

Termin przydatności zawsze widoczny na opakowaniu oraz w opisie produktu.

Wyroby mięsne i kiełbasiane w słoiku mają termin spożycia do 6 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 7 dni, przechowywanie w lodówce.

Wyroby typu pasztet, smalec w słoiku mają termin spożycia do 3 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 4-5 dni, przechowywanie w lodówce. 

Reklamacja

W razie wystąpienia jakichkolwiek niezgodności, reklamacje prosimy składać na adres email: smaktradycji-marta@wp.pl