Mielonka po świniobiciu w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera zmielone mięso wieprzowe z widocznymi kawałkami tłuszczu i galarety. Barwa gotowego wyrobu ma kolor delikatnie różowy, konsystencja produktu jest krucha i soczysta. Smak charakterystyczny do tradycyjnej mielonki. Mielonka idealnie nadaje się na kanpki, do spożycia na zimno.
Składniki: Mięso wieprzowe 74%, woda, tłuszcz wiperzowy, skrobia ziemniaczana, żelatyna wieprzowa, peklosól, glukoza, białko wieprzowe, białko mleka Mleko, ekstrakty przypraw, aromat SOJA PSZENICA.
Waga: 200g
Okres trwałości: 180 dni
Opakowanie zbiorcze: 8 szt w zgrzewce
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza