Mięsiwo staropolskie w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera mięso wieprzowe, które jest zasmażane w sosie własnym, przyprawione naturalnymi przyparawami. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i soczysta, z widocznym tłuszczykiem, który wytwarza się w procesie smażenia , dzięki czemu mięsiwo lepiej rozsmarowywuje się na kanapce. Kosztując mięsiwo staropolskie przywołujemy nutę smaków dzieciństwa. Cechą charakterystyczną tego produktu jest niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców. Produkt ten idealnie nadaje się do obłożenia nim kanapki, do spożycia na zimno. Chleb posmarowany mięsiwem smakuje wyśmienicie!
Skład: 100g wyrobu zostało wyprodukowane ze 105g mięsa, mięso wieprzowe, woda, sól, pieprz czarny, majeranek, cebula płatki, granulat, czosnek
Waga: 230g
Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji
Opakowanie zbiorcze: 8 sztuk w zgrzewce
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza