Smalec po świniobiciu

Lokalizacja: Włoszakowice, wielkopolskie
12,00 zł
opcje przesyłki    
Kurier Zamówienie powyżej 200 zł - dostawa gratis! 0,00 zł
Odbiór osobisty 1 dzień roboczy 0,00 zł
Kurier Od poniedziałku do środy do godz. 14 25,00 zł
liczba sztuk
z 100 sztuk

Smalec po świniobiciu w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną oparciu o własne receptury. W swoim składzie  zawiera tłuszcz wieprzowy z dodatkiem cebuli i skwarek. Barwa smalcu jest biała z lekką tonacją beżu, uzyskaną ze względu na dodanie cebuli oraz pozostałych składników. Tłuszcz o konsystencji stałej, mazistej, smarownej z widocznymi skwarkami.  Smalec po świniobiciu w smaku jest bardzo delikatny, bardzo dobrze przyprawiony naturalnymi przyprawami. Smalec do rozsmarowania na kanapkę, do spożycia na zimno.  W połączeniu z ogórkiem kiszonym smakuje  nadzwyczajnie. Smalec stanowi też dobrą bazę do przyrządzania własnych potraw.

Składniki : Tłuszcz wieprzowy 91%,  Cebula, Sól, Czosnek, Pieprz

Waga: 230g

Okres trwałości: 90 dni od daty produkcji

Opakowanie zbiorcze: 10 sztuk w zgrzewce

Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza


Inne produkty sprzedającego

Dostawa i płatność

Dostawa - kurier                                                                                

Koszty wysyłki - przedpłata na konto 25 zł. 

DARMOWA WYSYŁKA OD ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ!!!

Zamówienie przy sztukach pojedyńczych - ceny wg cennika. 

Zamówienie zbiorcze - upust 5% 

Realizacja zamówienia

Wysyłki realizujemy od poniedziałku do środy

Wysyłki za granicę nie są realizowane. 

Poniżej przedstawiamy harmonogram realizacji zamówień.

Składanie zamówień  od poniedziałku do środy do godziny 14.  

Realizacja zamówienia do 2 dni roboczych. 

Zamówienia weekendowe wysyłane są w poniedziałek. 

Gwarancja

Termin przydatności zawsze widoczny na opakowaniu oraz w opisie produktu.

Wyroby mięsne i kiełbasiane w słoiku mają termin spożycia do 6 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 7 dni, przechowywanie w lodówce.

Wyroby typu pasztet, smalec w słoiku mają termin spożycia do 3 miesięcy od daty produkcji, po otwarciu należy skonsumować do 4-5 dni, przechowywanie w lodówce. 

Reklamacja

W razie wystąpienia jakichkolwiek niezgodności, reklamacje prosimy składać na adres email: smaktradycji-marta@wp.pl