Specjał golonkowy to proodukt produkowany metodą tradycyjną. Specjał golonkowy to mięso z trybowanej golonki otoczone zwartą i przeźroczystą galaretą, zamknięte w słoiku. Barwa zewnętrzna w kolorze jasno różowym. Produkt ten należy spożywać na zimno, do pokrojenia i obłożenia na kanapkę. Dla smakoszy golonki w każdej postaci, ten produkt stanowi ucztę smakową. Mięso jest aromatyczne i kruche.
Składniki: Mięso wieprzowe z golonki 77%, woda, skrobia ziemniaczana , żelatyna wieprzowa, peklosól, glukoza, cukier, białko wieprzowe, ekstrakty przypraw, białka mleka MLEKO, przyprawa GORCZYCA, aromat PSZENICA, SOJA
Waga: 230g
Okres trwałości: 180 dni
Opakowanie zbiorcze: 10 szt w zgrzewce
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza