Wołowina po staropolsku w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowany metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera mięso wołowe otoczone galaretą. Masa przyjmuje kształt słoika, stanowiącego opakowanie wyrobu. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i soczysta.Kosztując wołowinę wyczuwamy ten niepowtarzalny smak mięsa wołowego. Produkt jest bardzo smaczny, wyczuwalny jest bardziej słodki smak mięsa przez co wyróżnia bardzo ważna cecha, niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców. Produkt ten należy spożywać na zimno, do pokrojenia na kanapkę.
Składniki: Mięso wołowe 76%, woda, żelatyna wieprzowa, peklosól, skrobia ziemniaczana, przyprawy, glukoza, białko wieprzowe, cukier, aromat, ekstrakty przypraw.
Waga: 230g
Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji
Opakowanie zbiorcze: 10 sztuk w zgrzewce
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza