Kiełbasa po świniobiciu w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera mięso wieprzowe średnio rozdrobnione z widoczną galaretą. Masa przyjmuje kształt słoika stanowiącego opakowanie wyrobu. Konsystencja gotowego produktu jest krucha i soczysta. Kosztując tradycyjną kiełbasę po świniobiciu przywołujemy nutę smaków dzieciństwa. Kiełbasę po świniobiciu wyróżnia bardzo ważna cecha, niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców. Produkt ten idealnie nadaje się do pokrojenia i obłożenia nim kanapki, do spożycia na zimno.
Składniki:
Mięso wieprzowe 85%, Woda, Żelatyna, Peklosól, Glukoza, Białko wieprzowe, Ekstrakty przypraw, Cukier, Przyprawy, Aromat, Bulion warzywny.
Waga: 230g
Okres trwałości: 180 dni od daty produkcji
Opakowanie zbiorcze: 10 szt w zgrzewce
Warunki przechowywania: przechowywać w temp. 4 - 8 stopnie Celcjusza