Wątrobianka po świniobiciu w słoiki jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury. W swoim składzie zawiera tłuszcz i wątrobę wieprzową, przez co uzyskuje charakterystyczny smak wątrobianki jaką pamiętamy z dzieciństwa. Wątrobianka jest przyprawiana naturalnymi przyprawami co jest wyczuwalne w smaku.. Konsystencja wątrobianki jest miękka, kremista przez co łatwo rozsmarowywuje się na kanapkach. Produkt jest bardzo smaczny, cechuje go niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców.
Waga: 230g
Okres trwałości: 90 dni
Opakowanie zbiorcze: 10 szt w zgrzewce
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4 - +8 stopni Celcjusza
Wątrobiankę po świniobiciu należy skonsumować do 4 dni po otwarciu, przechowywać w lodówce.